blank header

 

Special Forces in Business

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

 

Special Forces

Wij zijn een team van specialisten met een zeer stevige achtergrond bij de elite eenheden van de Nederlandse Krijgsmacht. Wij zijn als commando’s en mariniers gewend te presteren als het gaat om uitdagende en complexe opdrachten onder de meest extreme omstandigheden.

 

In Business

Naast jarenlange ervaring binnen een internationale militaire omgeving brengen wij onze uitgebreide expertise als trainer, coach, consultant & business developer in een civiele omgeving. Ruimschoots beproefde militaire strategieën, doctrines en methodes bleken een waardevolle onderlegger voor onze partners. Dit bracht hen op duurzame wijze naar een hoger level in business.

 

Mission statement

Wij ondersteunen organisaties met onze militaire en civiele expertise op krachtige wijze bij  het gedragen doorvoeren van verandering en ontwikkeling. Zo dragen wij bij aan een optimaal bedrijfsresultaat én een plezierig werkklimaat bij onze partners.

 

Visie

Als Special Forces raken wij mensen in verandering. Wij maken van kwetsbaarheid een kracht en laten het (zelf)vertrouwen en (zelf)leiderschap groeien. Wij ondersteunen organisaties op het vlak van strategie (richten), tactiek (inrichten) en operatie (verrichten). Wij creëren een doeltreffende combinatie van momentum en dynamiek en zorgen hiermee voor verbondenheid én verdienen.

 

Kernwaarden

Wij werken vanuit onze drie kernwaarden: Verbondenheid | Kracht | Toewijding

 

Command your business ** Command yourself

Samenwerken met SFiB, is zaken doen met mensen. Mensen die de handen ineen slaan maar ze ook uit de mouwen steken. Mensen die staan voor hun beloftes en zich helemaal inleven in hun opdracht. Mensen die zorgen voor grip op de zaak en het gewenste resultaat. Mensen die weten wat winnen is. Mensen die weten dat verandering altijd bij jezelf begint en dat om de ander te leiden, je vooral jezelf moet kunnen leiden. 

 

Neem contact met ons op via team@sfib.nl of bel 085-4867380

 

Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89