blank header

 

Resultaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

Resultaat gaat heel simpel om het doen. Alle prachtige ideeën, bijzondere meningen, weldoordachte plannen, slimme processen en kostbare assets worden slechts waardevol als ze daadwerkelijk worden omgezet in doelgerichte en effectieve actie. Vaak komen wij bij organisaties die in theorie een 10 of een 9 kunnen behalen, maar waarbij er door gebrekkige uitvoering helaas beduidend lager wordt gescoord. 

Zorgvuldige planning is een must maar als gewezen militairen hebben wij geleerd dat ieder plan slechts houdbaar is tot het eerste gevechtscontact. Daarna komt het allemaal aan op de uitvoering. Een juiste mindset om in iedere omstandigheid gefocussed te blijven op het beoogde effect en te doen wat er gedaan moet worden, geeft resultaat. De Amerikaanse generaal Patton (WW II) stelde: "A good plan violently executed now is better than a perfect plan executed next week.". Onze vertaling daarvan luidt: "Denken vergt tijd, doen vergt moed !".

Special Forces in Business begint altijd met het einde voor ogen. De end state (het doel), als onderdeel van de 'Commanders intent' (oogmerk) vertelt ons waar we op een gegeven moment moeten zijn. We markeren het vertrekpunt en bedenken één (of meerdere) route(s). Die route is niet altijd zonder risico en is in veel gevallen niet de gemakkelijkste weg. De chinese generaal Sun Tzu schreef: "De overwinning is gereserveerd voor hen die bereid zijn om de prijs te betalen". Wij laten ons niet weerhouden, want wij vertrouwen elkaar en op onze kennis en kunde. Resultaat is iets wat je behaalt. Behalen is een werkwoord, dus gaan we aan de slag!

Onze C.L.E.V.E.R. aanpak zorgt ervoor dat we het organizational behaviour in lijn brengen met de ambitie en de organisatiestructuur. Hierdoor verbeteren de organisatie-uitkomsten significant. Wij leren mensen op zoek te gaan naar oplossingen en belangen. Wij leren prioriteiten stellen om deze vervolgens in sequentie af te werken. Wij zorgen ervoor dat de weg naar voren wordt ingezet met moed en toewijding. Als je écht wil ervaren hoe het is om boven op de top te komen zul je op pad moeten gaan in een landschap met pieken en dalen. Wij gidsen je daar graag doorheen, zij aan zij en steeds met het doel voor ogen. Heb jij de ambitie en het lef om met ons op pad te gaan ? Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 085-4867380 of mail naar team@sfib.nl

 

Resultaat

Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89