blank header

 

Team

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

 

Net als bij de militaire Special Forces bestaat ons team uit specialisten die elkaar aanvullen en op die manier meer uit onszelf en het team halen. Ook als wij onze partners ondersteunen met onze expertise zijn wij zelf aan het leren. De eigen ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering en wij ondersteunen elkaar hier dan ook in. Wij zijn niet bang om fouten te maken want wij weten dat we daardoor steeds beter worden. Wel staan wij altijd voor onze daden en voelen wij ons eigenaar van onze opdrachten en die van onze partners. Wij hebben geleerd om van onze kwetsbaarheden een kracht te maken en zijn altijd op zoek naar een evenwichtige balans tussen denken, doen en voelen. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Wij houden elkaar scherp en dagen elkaar uit om maximaal te presteren. Omdat wij dezelfde achtergrond hebben, dezelfde doelen nastreven en dezelfde kernwaarden delen is het prettig en makkelijk samenwerken.

Wil je meer weten over ons ? Neem contact met ons op voor een kennismaking via team@sfib.nl of telefoonnummer 085-4867380. We ontmoeten je graag. Dat kan op ons hoofdkwartier te Veenendaal, ergens bij jou op het werk of thuis of misschien wel op een mooie outdoor locatie.

 Het hebben van een hecht en sterk team is belangrijk. Echter, een team wordt pas echt krachtig en vooral effectief als het onderdeel kan worden van een netwerk van teams. De amerikaanse oud-generaal Stanley McChrystal beschrijft in zijn boek Team of Teams hoe belangrijk het is om te zorgen voor een netwerk waarin verbinden en delen centraal staat. Special Forces in Business faciliteert zo'n Team of Teams.

 

Brothers

Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89