blank header

 

Team of Teams

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

Een Team of Teams is een netwerk waarin het niet draait om je eigen positie of kracht maar om de positie en kracht die je samen kan genereren als je écht durft te verbinden en delen. In het gelijknamige boek van Stanley McChrystal schets de Amerikaanse oud-generaal hoe hij verantwoordelijk was voor de complete Special Forces inzet tijdens de War on Terror. Toen McChrystal in 2004 aantrad kwam hij er al snel achter dat zijn organisatie niet ingericht was om, in het complexe landschap waarin de eenheden hun werk deden, doelen te behalen. Hij had een duidelijke opdracht en dus richting. Ook ook aan de kwaliteit van mens en materieel mankeerde niets en het verrichten was in die zin optimaal. Hij moest opnieuw gaan inrichten en dat is wat hij deed. Hij liet zijn organisatie inrichting afhangen van de omgeving waarin deze actief was. Hij maakte een zorgvuldige analyse en vertaalde deze naar de behoefte om vooral agile and resilient te zijn, exact de eigenschappen die zijn tegenstander ook bezat. Door zijn organisatie te herininrichten werden de Special Forces van McChrystal vele malen effectiever en werden de doelen snel behaald. Na zijn diensttijd beschreef McChrystal deze organisatie transformatie en vooral ook welke relevantie dit heeft voor iedere organisatie in de 21ste eeuw. 

Wil jij ook een Team of Teams maken van jouw organisatie of eerst eens weten welke voordelen dit kan bieden ? Bel dan gerust eens voor een vrijblijvende afspraak naar 085-4867380 of mail naar team@sfib.nl

 

stanley

 

 

teamofteams p129Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89